Delikatesser

 

Det gode håndværk

På Gris Lam & Co producerer vi et fast udvalg af pølser, charcuteri og specialiteter af høj håndværksmæssig kvalitet. Alle vores produkter er fremstillet i vores eget slagteri i Hedehusene lige udenfor Roskilde 
 

Slagterne arbejder koncentreret med at skære kødet ud, mens bindefarsen røres med nøjagtig den sammensætning af kød og krydderier, der giver den bedste smag. Det er ikke mindst tørring, modning og rygning, der afslører håndværket. Produkterne bliver røget over flere gange i gammeldags stenovn med bøgeflis, hvilket giver en naturlig og dyb smagsoplevelse. Modning og tørring tager tid, men tålmodigheden lønner sig. Vores spegepølser er mere end 2 mdr. undervejs fra hakning til pakning, og det kan smages.

 

Vores sortiment inkluderer bla.

Grillpølser  -  Brunchpølser  -  Weinerpølser  -  Cocktailpølser  -  Spegepølser  -  Hedelandskinke  -  Spegeskinke  -  Krogmodnet bacon  -  Leverpostej  -  Rullepølse  -  Sous vide

 

Har du et særligt ønske tilbyder vi også gerne specialproduktioner i særlige smagsvarianter eller evt. af eget kød ved returslagtninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os på kontakt@grislamogco.dk