Delikatesser

 

Det gode håndværk

Hos Gris Lam & Co producerer vi et fast udvalg af pølser, charcuteri, måltidsglas og specialiteter af høj håndværksmæssig kvalitet. Alle varer er produceret i Danmark af dygtige og kvalitetsbevidste slagtere og kokke.
 

I pølsemageriet arbejder slagterne koncentreret med at skære kødet ud, mens bindefarsen røres med nøjagtig den sammensætning af kød og krydderier, der giver den bedste smag. Det er ikke mindst tørring, modning og rygning, der afslører håndværket. Produkterne bliver røget over flere gange i gammeldags stenovn med bøgeflis, hvilket giver en naturlig og dyb smagsoplevelse. Modning og tørring tager tid, men tålmodigheden lønner sig. Vores spegepølser er mere end 1 mdr. undervejs fra hakning til pakning - og det kan smages.

Læs Politikens smagstest af vores pølser her » 

 

Måltidsglassene fra Gris Lam & Co er lavet fra bunden af rene økologiske råvarer og krydderier vi selv kværner. Smagt til med ingredienser som mørk chokolade, øl og fløde for at give dybde og velsmag. 

Vores produkter kan bla. købes i Irma. Læs Irma Krydderiets artikel om vores måltidsglas her »

 


For sortiments- og prislister kontakt os på kontakt@grislamogco.dk