Det gode håndværk
Det er altid slagtere med mange års praktisk erfaring der besigtiger, modner, skærer, hakker og pakker vores kød. Det giver vores produkter samme høje kvalitet hver gang.  Vores økologiske produktionsform og den dyreetiske slagteproces (kort transport og ingen ventetid) giver i kombination med lang modning nogle unikke stykker kød. Langt størstedelen af vores kød kommer fra små udvalgte danske gårde, der alle lever op til vores krav om kvalitet og høj dyrevelfærd. Dyrene tæller mange forskellige racer af såvel gris, lam & ko. 

 

Kort og samvittighedsfuld vej fra jord til bord

For at mindske tranporttiden samarbejder vi med en række mindre slagtehuse rundt om i Danmark. Dette  sikrer en høj dyrevelfærd og er samtidig med til at bevare arbejdspladserne ude i landkommunerne. Dyrenes Beskyttelse tillader 8 timers dyretransport for at tildele et kødprodukt deres højeste anprisning. Til sammenligning transporteres de dyr vi slagter aldrig over 2 timer. De dyr der ikke er vant til menneskekontakt og derfor ikke kan indfanges uden stress skydes på marken i det fri.

 

Tag på gårdbesøg her