Gårdene

 

Strandegård på Feddet

På Strandegård og Feddet producerer Ivan oksekød fra racen Skotsk Højlandskvæg og lammekød.  Alt økologisk og er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Dyrene græsser på engene på Feddets fredede arealer ud til Østersøen og Præstø Fjord. Her findes et meget varieret udbud af græs og planter. 

 

 

Fuglebjerg

Gården ligger i Fuglebjerg lidt udenfor Krummerup. Her har Bjørn og Lise en lille besætning af økologiske frilandsgrise og Limousinekvæg. Dyrene græsser hele sommeren på engene ved Tystrup sø. Markene omkring gården dyrkes økologisk til foder.

 

 

Hvidkildegård

Vil du se Danmark smukkest, så smør en madpakke og gå en tur ud på Skejten på kanten af Guldborgsund. Du kan parkerer ved Fuglsang Herregård og Kunstmuseum. Skejten er kendt for sin skønne natur, og den nyder Rene og Pernilles limousiner godt af. De står for naturplejen her på et af ubetinget smukkeste steder.

 

 

Fårehavegård

Fårehavegård ligger i Tved ved Svendborg. Ægteparret Karl og Majbritt overtog gården fra Karls forældre i 1993. Allerede i 1998 byggede ægteparret en løsdriftsstald og i 1999 lagde de om til økologi. I dag opdrætter Karl og Majbritt stude af forskellige racer, driver et kviehotel og dyrker smagfulde økologiske spiseæbler. 

 

 

Ovstrup Grisen

Ovstrup grisen slår sin folder ved Aulum på den jyske hede.