Handelsbetingelser

Leveringsbettingelser B2B
Alle priser ved afhentning på Guldalderen. Dog leverer vi tirsdag og torsdag i nærområdet Roskilde/København ved en minimumsfakturering på 2000 kr ex.moms. Ved bestilling under 2000 kr ex.moms pålægges leveringsgebyr på 150 kr. Bestilling senest kl. 12.00 den foregående dag.

 

Kontorets åbningstid
Mandag - torsdag 05.00 - 15.00
Fredag 05.00 - 12.00

 

Generelle oplysninger
Gris Lam & Co A/S
CVR nr.: 37394645
Guldalderen 28b, 2640 Hedehusene
kontakt@grislamogco.dk
Tlf. 46 56 08 09

 

Betaling
På grislamogco.dk betales med dankort. Der tages ikke gebyr ved betaling på netbutikken.Beløbet hæves først på dit kort, når varerne er pakket og klar til afhentning. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
 

Levering
Der er ikke mulighed for levering fra grislamogco.dk. Alle varer skal afhentes hos Gris Lam & Co A/S, Guldalderen 28b, 2640 Hedehusene i tidsrummet: tirsdag - fredag fra 6.00 - 13.00


Fortrydelsesret
Alle varer fra grislamogco.dk er fødevarer undtaget fortrydelsesretten når disse er udleveret på afhentningsstedet.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på grislamogco.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationer sendes til kontakt@grislamogco.dk med beskrivelse af problemet så detaljeret som muligt. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 
 

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os på grislamogco.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Gris Lam & Co A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktør og salgsansvarlig for Gris Lam & Co har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på grislamogco.dk er Lars Stoklund Dietrichsen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til grislamogco.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Gris Lam & Co har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Gris Lam & Co via e-mail (kontakt@grislamogco.dk).
 

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@grislamogco.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Miljø- og Fødevareklagenævnet, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, Hoved nr.: 7240 5600, mfkn@naevneneshus.dk  

 

Gris Lam & Co A/S er ejet af Maria Stoklund Dietrichsen (190778) og Lars Stoklund Dietrichsen (080774).