Spis mindre, men bedre kød...

Spis mindre, men bedre kød...

God samvittighed kan smages mener Maria Dietrichsen, direktør for Snekken Trattoria og medlem af bestyrelsen for Gris Lam & Co. Hun er noget af en ildsjæl og kæmper på sin egen måde for en bedre verden - både for dyrene og menneskene. “Vores drøm er at kunne være med til at ændre den måde folk tænker på, bare en lille smule."

Bæredygtighed hele vejen rundt

Det hele handler jo om ringe i vandet. Som kødproducent virker det måske lidt skørt at opfordre folk til at spise mindre kød. Men hvis alle spiser lidt men godt, vil vi helt sikkert efterlade verden i bedre stand til vores børn og børnebørn. God samvittighed smager jo bare bedre.

Med tanke for miljøet

For at sikre en høj kvalitets- og miljøstandard anvender Gris Lam & Co udelukkende økologisk dansk kød. Vores strøm kommer fra vindmøller, vores rengøringsmidler er miljømærkede og vores pap presses til genbrug.

 

Transport

Vi bruger alle vores kræfter og kompetencer på at forme og udvikle fremtidens kødkoncept, og har allieret os med markedets bedste partnere til logistik i både detail og horeca. Emballager og indpakning følger resten af Gris Lam & Co.'s bæredygtighedsprofil. Derfor bruger vi ikke aluminium i produktionen, og vores emballager pakkes med omtanke for unødvendig brug af pap og papir.